Restaurant E'Barrage

Reservering

Frans restaurant | Restaurant E'Barrage | Edam

Weer eens mooi Frans gaan eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat onze ruimtes optimaal geklimatiseerd zijn, kunt u onafhankelijk van de temperatuur buiten van uw bezoek genieten.

Charmant Frans restaurant op de juiste plek gelegen!

Onze Franse keuken verwent u met bijzonder authentieke en traditionele gerechten. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment koude drankjes. Laat u verrassen door een tussendoortje of toetje uit ons sortiment van onze lekkere chocolade of onze lekkere jam. Komt u toch voor het avondeten langs! Geniet van ons uitgebreide buffet! Het assortiment biedt desserts, voorgerechten en een brede keuze aan hoofdgerechten. Inloggen op ons wifi en met vrienden in contact blijven. [[[Voedselintolerantie of speciale voeding]]] Wij proberen met onze veganistische en vegetarische gerechten steeds een interessante en veelzijdige variatie aan maaltijden te bieden. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze lactosevrije en glutenvrije gerechten evenwel genieten. Met het oog op uw gezondheid dragen wij zorg voor een gezonde maaltijd en laten wij zien dat gezond eten ook erg lekker kan zijn.

Wij verzorgen ook privé-evenementen

Bij ons is een barrièrevrije toegang gegarandeerd. Reserveert u eenvoudig via de online-reserveringssysteem een tafel. Als betaalmethodes bieden wij contactloos betalen, Maestro, betaalpas, MasterCard of VISA en contante betaling. Wij verzorgen ook privé-evenementen. Voor nog meer informatie en reserveringen kunt u ons contacteren. U viert een bruiloft? Wij verheugen ons, u daarbij te helpen en dit bijzondere event in uw leven op een unieke manier te verzorgen. Wij zijn 5 dagen per week van 16:30 tot 21:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag en dinsdag.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Damplein 7, 1135BK Edam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:30 – 21:00
Donderdag
16:30 – 21:00
Vrijdag
16:30 – 21:00
Zaterdag
16:30 – 21:00
Zondag
16:30 – 21:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue