Restaurant E'Barrage

Reservering

Frans restaurant | Restaurant E'Barrage | Edam

Een gezellige avond met Frans eten – wij serveren vers bereide gerechten in een aantrekkelijke sfeer. U voelt zich bij elk bezoek weer op uw gemak in onze geklimatiseerde ruimtes.

Uitstekend restaurant met omvangrijke menukaart

Onze Franse keuken verrast u met bijzonder authentieke en traditionele gerechten. Geniet u van onze uitstekende gerechten en het grote assortiment verfrissende drankjes. Laat u betoveren door een tussendoortje of toetje uit ons sortiment van onze lekkere chocolade of ons verfrissende ijs. Onze hartstocht is de horeca. Komt u voor het avondeten bij ons langs en geniet van een fijne avond. Wij bieden daarnaast een omvangrijk en lekker buffet met een uitstekende selectie van gerechten. U kunt uw vrienden meteen meebrengen! Hier is voor elk wat wils. Wij beschikken over gratis wifi, waarmee u tijdens het verblijf bij ons makkelijk op internet kunt surfen.

Speciale voeding

Probeert u eens onze afwisselende keuze van vegetarische en veganistische maaltijden en ontdekt u de ongelofelijke verscheidenheid hiervan. U hebt allergieën en moet of wilt lactosevrij of glutenvrij eten? Dan hebben wij smaakvolle gerechten voor u op de kaart. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Wij helpen u bij uw bruiloft

Ons restaurant is barrièrevrij bereikbaar. Reserveert u eenvoudig via de online-reserveringssysteem een tafel. Bij ons is het mogelijk met MasterCard, contactloos betalen, betaalpas, Maestro of VISA of contant te betalen. Onze ruimtes zijn ook voor privé-evenementen beschikbaar. Neem gewoon even contact op en wij vinden hiervoor een passende datum. Vanzelfsprekend kunt u uw bruiloft bij ons vieren. Wij zijn gespecialiseerd in grote events en doen er alles aan zodat uw bijzondere dag onvergetelijk mooi wordt. Wij zijn 5 dagen per week van 16:30 tot 21:00 uur geopend. Onze rustdagen zijn maandag en dinsdag.

Locatie

Kaart tonen

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Damplein 7, 1135BK Edam, Nederland

Maak uw reservering

Onze Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:30 – 21:00
Donderdag
16:30 – 21:00
Vrijdag
16:30 – 21:00
Zaterdag
16:30 – 21:00
Zondag
16:30 – 21:00

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue