OVER E'BARRAGE

Patron en Chefkok Patrick van der Kroft opende samen met Tamara Houweling in 2010 Restaurant van der Kroft in Hoorn. Voor deze stap werkte ze samen in o.a Brasserie van Bearle die bekroond werd met een Bib Gourmand die Patrick eveneens behaalde in Hoorn. Patrick’s C.V bestaat uit een tal van klassieke restaurants. Aujourd,hui , Le Garage en Brasserie van Bearle zijn toonbeelden van de klassieke keuken die hij aan zijn C.V heeft mogen toevoegen. Tamara, die eveneens klassiek geschoold is, werkte o.a bij Posthoorn Monnickendam en Apicius Bakkum. Na bijna tien jaar Restaurant van der Kroft met hun team een nieuwe uitdaging. Dit omdat een unieke kans zich voor deed om op een sfeervolle locatie in Edam terug naar hun basis, de klassieke keuken, te gaan. Op beide locaties geven ze leiding aan hun team die voor u klaar staat voor een culinaire belevenis.

Tamara, die eveneens klassiek geschoold is, werkte o.a bij Posthoorn Monnickendam en Apicius Bakkum. Na bijna tien jaar Restaurant van der Kroft met hun team een nieuwe uitdaging. Dit omdat een unieke kans zich voor deed om op een sfeervolle locatie in Edam terug naar hun basis, de klassieke keuken, te gaan. Op beide locaties geven ze leiding aan hun team die voor u klaar staat voor een culinaire belevenis.