Carpaccio met pesto, Parmezaan en pijnboompitten. €10,50
Carpaccio with pesto, Parmesan & pine nuts €10.50
+ supplement foie gras. €3.50
—
Makreel met avocado, komkommer & biet. €10.50
Mackerel with avocado, cucumber & beet. €10.50
—
Gepekelde zalm met citroencrème, komkommer & kervel. €11,50
Pickled salmon with lemon crème, cucumber & chervil.€11,50
—
Geroosterde tonijn met misocrème, yuzu & wasabi. €11.50
Roasted tuna with miso crème, yuzu & wasabi. €11.50
—
Bulgur met minicourgette, hangop, feta & olijf. (V) €9.50
Bulgur with mini courgette, yoghurt, feta & olive (V) €9.50
—
Klassieke steak tartaar met ansjoviscrème, eierdooier & kruidensla. €11.50
als hoofdgerecht met friet. €17.50
Classic steak tartare with anchovy crème, egg yolk & herb salad .€11.50
as a main course served with French fries. €17.50
—
Escargots met kruidenboter
6 stuks. €7.50
12 stuks. €12.50
Escargots with herb butter.
6 p. €7.50
12 p. €12.50